O jul med din glede!

Skrevet av HIlde Merete Klungerbo

Min barndoms jul var akkurat slik den skulle være. Den var fylt av spenning og forventning, glede, tradisjonell god julemat og selskapeligheter. Noe av det jeg husker aller best er gudstjeneste i Nidarosdomen på selveste julaften. Da guttekoret sang ”Deilig er jorden” var gåsehudeffekten stor og den gode julefølelsen plasserte seg godt inn i hjertet mitt.

De siste årene har julen vært annerledes. Selvsagt også fordi jeg selv har blitt voksen og har fått min egen familie. Men også fordi jeg i sterkere grad har skjønt at vi har det vanvittig godt casino her i Norge. Og det gjelder ikke bare i julen, men hver eneste dag gjennom hele året. Kjøpehysteriet virker meningsløst i en tid hvor de aller, aller fleste ikke mangler noen verdens ting.

Det sier seg selv at kontrasten til Sierra Leone, verdens fattigste land, er stor. Mangelen på medisinsk og kirurgisk hjelp har gjort at vi i CapaCare ønsker å utgjøre en forskjell. Gjennom vårt kirurgiske opptreningsprogram har vi allerede reddet mange liv. Det ønsker vi å fortsette med!

Vil du gi en julegave med mening, kan du bidra til vårt arbeid. Du kan gjøre dette på flere måter – enten ved å gi en pengegave, bestille et foredrag eller ”adoptere” en av våre studenter.
Mer informasjon finner du her:
http://capacare.org/support/
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

For deg som ønsker å bidra, har vi laget noen julekort som forteller at du har støttet CapaCare sitt arbeid. Du kan bestille ønsket antall (gratis) her:
hilde.merete.klungerbo@capacare.org

 

 

Vi ønsker deg en fin førjulstid!

 

 

Følg oss gjerne på Facebook:

https://www.facebook.com/#!/pages/CapaCare/172823429461228